FOTO: Ilustracija

Berlin — Uprava preduzeća “Krovovi Mentrup” iz Nemačke objavila je na Fejsbuku saopštenje da, ako se neko od zaposlenih vakciniše – dobija momentalni otkaz.

U tekstu te firme je pisalo da “ko dopusti da mu ubrizgaju nepouzdane vakcine, osporene od brojnih stručnjaka u svetu, ugrožava stabilnost poslovanja preduzeća”, prenosi sajt nasiusvetu.com.

“Mi snosimo odgovornost za sve zaposlene. To podrazumeva postojan promet, plate na vreme…Odbijamo eksperimente s proizvodnim kapacitetima svog preduzeća zarad farmaceutske industrije. U tom pogledu obučavamo svoje zaposlene i na to im skrećemo pažnju. Mi smo ekipa koja radi zajedno. Svi imamo zadatak da svoje preduzeće, porodice i porodice zaposlenih, stabilno provedemo kroz ovu privrednu krizu. Ko to ne razume, moraće potražiti posao negde drugde. Hvala na pažnji”, pisalo je u tekstu ove firme.

VEZANI VIDEO:

Njemački virolog prof.dr.sc.Sucharit Bhakdi, dr.med.spec.infektolog izražava duboku sumnju u postupak razvoja mRNK cijepiva koji krši dobro uspostavljene znanstvene norme. Istaknuti liječnik odbacuje tvrdnju da bi tako razvijeno cjepivo moglo biti sigurno.